De collectie Nomad zeilen

"Design zeilen voor elke gelegenheid, in verschillende stoffen en kleuren beschikbaar"

Nomad Concept

Nomad Concept is een architectenbureau onder leiding van Amandus VanQuaille met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, berekenen en bouwen van membraanstructuren en grote zeiloverkappingen, overal ter wereld. Naast de zeilen op maat, hebben ze ook een vaste collectie zeilen ontwikkeld die exclusief worden verdeeld door Solspiration. 

 
 

Troeven

Alle weersomstandigheden

Hoogkwalitatieve technische stoffen zijn 100% waterproof en UV resistent. De levensduur varieert van 10 tot 25 jaar. De zeilen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan.

Duurzame materialen

Geanodiseerde aluminium palen en RVS kabels zorgen voor een lange levensduur in allerlei omgevingen.

Veilige constructies

De zeilen worden verankerd in de grond en zijn berekend volgens de hoogste veiligheidsnormen om regen, storm en sneeuw te kunnen doorstaan.

Referenties

Manta zeil De Spreeuwen

Twee Manta zeilen bij basisschool De Spreeuwen te Mechelen.

Wing zeil bij particulier te Houthalen.  

Wing zeil Houthalen

Onze aanpak

Bezoek

We beginnen bij het luisteren naar uw noden & wensen en stellen u graag het juiste zeil voor uw toepassing voor. Een 3D simulatie helpt u het zeil te visualiseren in uw eigen omgeving. .

Installatie

We kunnen u helpen bij de inplanting en opmeting. Daarnaast kunnen we ook de funderingen of grondankers voorzien en het zeil helpen opstellen voor de eerste keer.

Onderhoud

We adviseren om het zeil jaarlijks schoon te maken om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. We kunnen ook onderdelen vervangen indien nodig.