Onze ambitie is om mooie producten te maken.

Onze missie is bestaande, alledaagse producten naar een hoger niveau te tillen. We willen duurzame en stijlvolle buitenproducten maken die gezelligheid creëren en maximaal gebruikt worden, zowel overdag als ’s avonds. Doordat ze multifunctioneel zijn, kunnen ze ook op een beperkte oppervlakte maximaal benut worden. 

Onze droom is om een echte wereldspeler te worden in de outdoor markt.

Solspiration is ook de exclusieve verdeler van de Nomad Concept zeilen. We streven allebei naar het creëren van mooie oplossingen voor meer gezellige momenten buiten. 

Ondernemen doe je niet alleen

We zijn twee jonge gedreven ondernemers die steeds beginnen bij de vraag hoe we producten beter kunnen maken. We zijn niet snel tevreden en gaan geen uitdaging uit de weg. Vijf jaar lang hebben we samen enorm veel passie gestoken in het bouwen van prototypes tot het serie produceren en commercialiseren van een nieuw product.  

Ondernemen is voor Lin uit haar comfortzone treden en nieuwe vaardigheden (naaien, assembleren,…) leren maar ook alles uitzoeken van patenten schrijven tot websites bouwen en de eerste verkoop opstarten.  

Peter is steeds bezig met nieuwe oplossingen te bedenken door te experimenteren met nieuwe materialen en leveranciers uit andere sectoren. Daarnaast durft hij ook kritisch volledig opnieuw te beginnen en daarnaast investeert hij veel tijd in tekenen, CNC frezen en assembleren.   

Lin Bertels

Founder

Peter Mortelmans

Product development
0
prototypes
0
koffies
0
team leden